AENDRÉS

holistisk hudvård

Här hittar du ett underbart litet urval av precis allt din hud behöver för att bli sitt bästa. Vi erbjuder genomtänkta, effektiva hudvårdsprodukter som delvis är gjorda för hand av oss och delvis utvalda från pålitliga tillverkare som delar vårt helthetstänk. Vi använder oss av ingredienser som du förstår, som kommer från naturen och är miljövänliga. Inga kompromisser.
Har du frågor om din hud eller hudvård så finns vi alltid här för dig!
Så här tänker vi - visionen
Vi tror på effektiva produkter som ger frisk & vacker hy, som bidrar till en minskad konsumtion och är hållbara för miljön.
Shop
Vi använder oss av enbart näringsrika kallpressade ekologiska växtoljor, rena eteriska oljor, soltorkade leror med flera. Inga kompromisser.
Min story
En fridfull värld grundar sig i välmående, kärlek och balans. Därför har jag med åren specialiserat mig på att koppla samman hudvård och hållbarhet på ett genuint sätt.

Våra produkter

-Utvalda produkter-
Sale

Ansiktsserum ”Super Foods” 30ml

159.00 kr 79.00 kr inkl. moms

Näring och antioxidanter i överflöd!  SUPER FOODS ger ordentligt med näring & skydd, återfuktar samt verkar cellstimulerande, reparerande och stärkande.

Sale

Allroundolja ”Ayurvedic Massage Oil Blend”

44.00 kr84.00 kr inkl. moms

Vill du skära ner på produkter, bör du testa denna allt-i-allo! En underbar näringsrik och mild, ekologisk oljeblandning utan doft som passar även de känsligaste.

Sale

Rengöringsolja ”Light & Clear” 50ml

85.00 kr 44.00 kr inkl. moms

En lätt & snäll men grundlig, antiseptisk rengöringsolja för stressad, fnasig men fet aknehy och dylikt.

Sale

Ansiktsserum ”Light clear & repair” 30ml

159.00 kr 79.00 kr inkl. moms

Lätt men djup näring och balans till problemhy. Light Clear & Repair är ett sidenlent serum som balanserar talgproduktionen, förebygger ärrbildning, verkar antiinflammatorisk, renande samt motverkar bakterie- och svampöverväxt, skyddar, återfuktar och reparerar utan att ge en fet känsla.

Grön Lera (Illite) 50g

25.00 kr inkl. moms

Grön Lera – perfekt för att detoxa hud & hår! Leran är rik på mineraler och spårelement, rengör skonsamt, binder till sig toxiner samt verkar sammandragande och cirkulationsfrämjande.

så här tycker ni

-recensioner-

Underbart!

Vill bara säga att serumet (Super Foods) är helt underbart att ha i ansiktet. Njuter 2ggr/dag. Fötterna och händerna älskar bodybuttern (Super Neutral). Använder läppbalsam (Chocolate & Mint) på mina nagelband och de har aldrig varit så fina som de är nu. Jag är väldigt glad i dina produkter. Mina nagelband är så fina nu. De har inte varit så här fina på många år. Har betalat 100-tals kronor på olika krämer och droppar. Ingen har varit bra. Bara din lip balm.
Eva K. Stockholm

Frisk hår

Jag hade jättelänge letat efter en naturlig produkt för mitt afrohår. Då jag var lite osäker på om oljorna skulle ge något resultat fick jag tipset att prova ert body butter (Super Neutral). Jag provade så fort jag kom hem och blev alldeles överlycklig över resultatet. Mitt hår blir mjukt och ser så friskt ut tack vare detta. Nu har burken tagit slut och jag beställde en ny på en gång, Tack för råden jag fick och för att ni gör produkter utan onödiga tillsatser och som faktiskt fungerar! Flickvännen hälsar att läppbalsamet hon köpte var fantastiskt även det!
Lovisa O. Stockholm

Som en SPA-upplevelse

Otroligt...det kändes som om jag hade varit på spa och gjort en ansiktsbehandling. Underbara produkter 🌱☘ tack vare dig! Tack☺️ (Ansiktskit - Mild & Thorough, Distilled Floral Water Rose, Super Foods)
Karro Borås

Läppbalsam

Hej, Jag köpte det här underbara läppbalsamet (Chocolate & Mint) på höstmarknaden i Liljeholmen för ett tag sen och nu är det slut och jag i desperat behov igen. Tack för en toppenprodukt!
Johanna Stockholm

senaste Från bloggen

-fördjupa dina kunskaper-

DIY antibakteriell munskölj

Hej allihop! Jag hoppas ni har redan tittat in på min YouTube kanal? Länken hittar ni längst ner på sidan.…
/ Read more

#NEJtilltorrhy – så blir du av med den!

#NEJtilltorrhy är min detaljerade hudvårdsguide med fokus på ansiktet som jag lovar !!!), kommer ge dig lättnad i din stramande,…
/ Read more

Ett annat liv

Jag är väldigt stolt över att ha blivit skribent för den inspirerande bloggen Ett annat liv och detta är mitt…
/ Read more