Visionen

- simpelt: att rädda världen -

Eftersom ingen kan göra allt men alla kan göra något, så behöver jag all hjälp jag kan få. Jag är övertygad om att en fridfull värld grundar sig i välmående, kärlek och balans. Mår vi bra, känner oss tillfreds, har medkänsla och är balanserade, överkonsumerar vi inte onödiga prylar och produkter, vi känner inget behov att söka ytlig bekräftelse i jobb eller av människor. Utan vi inser att vi redan har allting vi behöver.

Jag har med åren specialiserat mig på att koppla samman hudvård och hållbarhet på ett genuint sätt. Jag vill hjälpa dig att återfå en frisk och självförsörjande hud som du trivs i så att vi tillsammans kan minska överkonsumtion. Frisk hud behöver nämligen inte ett helt badrumsskåp fyllt med produkter utan bara några få, om ens. Du kommer alltså konsumera mycket färre produkter. Dessa få produkter är från förnyelsebara råvaror och komplett biologiskt nedbrytbara. På så sätt ökar jag ditt välmående och du i din tur slipper den eviga förvirringen i den oändliga produktdjungeln, du sparar på dina pengar och våra resurser samt hjälper våra vattendrag i sin kamp om renhet. Win Win!

Men hur?

- frisk hud behöver minimalt med vård -

Vi har tagit fram multifunktionella, hudvårdseffektiva produkter som bidrar till och återskapar en frisk och balanserad hud. En frisk och självförsörjande hud har i sin tur ett minimalt behov av vård och produkter. Produkterna är av 100% växtbaserade råvaror vilket betyder att de är biokompatibla med din hud samt förnyelsebara och biologisk nedbrytbara för miljön. Vi använder även naturliga, soltorkade leror och mineraler dvs bergarter samt lokalproducerade biprodukter. Allt detta ökar både vårt välmående och bidrar till en minskad och hållbar konsumtion av hudvårdsprodukter för dig såväl som vår planet. AENDRÉS holistiska hudvårdsprodukter följer ett helhetstänk från odling till råvara till produktion, produkt, konsumtionsbehov, användande och efterlivet av produkter.

 

Våra produktkrav

- skönhet som inte kostar världen -

Ren & Effektiv – växtbaserade, högkvalitativa, näringsrika råvaror försörjer huden med enbart det den behöver och passar alla. Inga utfyllnader, konserveringsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen eller andra syntetiska tillsatser.

Miljövänlig – Biologiskt nedbrytbara råvaror; 100% växtbaserade, förnyelsebara råvaror, i mån alltid ekologiskt odlade! Biprodukter från lokal, ekologisk biodling nära oss. Miljövänliga ändliga resurser såsom våra soltorkade leror och mineraler (bergsarter).

Multifunktionell – få produkter till många användningsområden.

Minimalistisk – rätt hudvård skapar en friskare hud som behöver minimalt med underhåll.

Bidragande till hållbar konsumtion – dryga, växtbaserade produkter med maximal effekt sparar på både miljön och din plånbok.

Inte testat på djur – vi testar på vänner och familj. Vi inhandlar aldrig råvaror som har blivit testade på djur.

Gjorda för hand – för att personlighet, kärlek och noggrannhet spelar roll. (Gäller vårt egna sortiment).